Att bygga drömhuset från grunden

Förstår inte hur svårt det ska vara att kunna hitta rätt hus. Att kunna hitta ett hus där man trivs. Ärligt talat, vi har nog kollat på närmare femton hus nu och inget av dem har varit det som vi söker efter. Och då har vi ändå inte världens högsta krav, vi kan tänka oss att göra ganska många kompromisser men ändå finns det inget som är bra. Så nu är det slut på det helt och hållet. Planen är nu att ta hjälp av ett byggföretag istället och bygga ett hus på egen hand.

Vi har tänkt att vi ska ta hjälp av de på Tesa Bygg Aktiebolag för att bygga huset. Vi har redan varit i kontakt med dem och pratat om hur vi ska göra och har kommit fram till att vi ska börja med att skissa själv och sen efter det ska vi sätta oss ner tillsammans med deras arkitekter och hantverkare för att gå igenom skisserna, göra ordentliga planritningar som de sedan kan bygga utifrån.

Jag vet att det kommer att vara mycket arbete inblandat i det, men samtidigt så vet jag att det nog är enda sättet för oss att få det hus som vi vill ha. Jag menar om vi kan få vårt drömhus bara genom att ta hjälp av ett byggföretag så måste vi se till att göra det. Varför lägga tid på att leta när lösningen ändå finns så pass nära, nej det finns ingen anledning för det. Så de närmsta veckorna kommer vi att lägga tiden på att skapa skisser och planera huset tillsammans med byggföretagets hantverkare. Önska oss lycka till!