Min första massagebehandling

Jag har bar varit på en ordentlig massagebehandling en gång, men det känns som att jag nog borde ta och dra dit nu igen. För känner mig så stel i axlarna så det vore nog bra om det gick att massera dem så att de blir med avslappnade och skönare. Första gången jag var på en ordentlig massagebehandling så var det faktiskt för att jag fick massage i present av min pojkvän. Och kan ju verkligen inte klaga på det. Hur skönt som helst. Bästa presenten någonsin.

Var på Queen Avi här på Södermalm för massagen och jag fick själv välja vad jag villa ha för sort. Och jag valde den lite mildare så att det blev mer avslappnande. Jag tycker dessutom att det gör alldeles för ont om man tar hårt i axlarna, är alldeles för stel i dem för att det ska bli bra. Men den massagen var precis lagom, för det kändes verkligen att det löste upp spänningarna, hon massören höll på i en timma, men det var ändå inte för ont. Lite lagom, sådär att det är skönt samtidigt som det känns att det verkligen gör skillnad och har effekt.

Tyckte om Queen Avi som salong också. Min pojkvän hade tydligen kollat runt på massa olika salongen innan han till sist bestämde sig för dem. Han hade läst att de skulle vara bra och så var det lite lagom lyxigt att ge en massage i present där.